duminică, 21 februarie 2010

Seminarul Marii Loji din Statul Goias

duminică, 21 februarie 2010
Evenimentul a avut loc ieri, în Orientul Aruanã, acolo unde au fost prezenţi Masoni Ucenici, Companioni şi Maeştri din Regiunea Araguaia. deschidere a avut loc la ora 14:47, ora locală, fiind efectuată de Marele Maestru al GLEG, Prea Respectabilul Frate Ruy Rocha de Macedo.

Conferinţa care a deschis seminarul a fost "Fraternitatea ca sfidare pentru cucerirea păcii". Marele Maestru a început prin a evidenţia importanţa exerciţiului mental ca mecanism conducător al evoluţiei spirituale. Acesta a declarat: "Omul inteligent este cel care ştie să fie fericit". Conferinţa Prea respectabilului a fost încheiată la ora 15:15, ora locală.


A urmat apoi o altă conferinţă intitulată "Tetele maosnice şi prezentarea lor în CMSB". Conferinţa a fost susţinută de Fratele Irmão José Caetano Brito, Mare Orator Adjunct al GLEG. Frăţia Sa a explicat audienţei modul de funcţionare şi obiectivele Confederaţiei Masoneriei Simbolice din Brazilia.

Marele Inspector Liturgic al Marii Loji, Fratele Donato, a fost cel care a avut onoarea să închidă lucrările seminarului. Conferinţa Frăţiei Sale a început la ora 15:48, ora locală, acesta vorbind despre "Simbolismul în Masonerie".

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates