luni, 31 ianuarie 2011

Agenţia de Presă Masonică din România va transmite ultimele ştiri de la reuniunea masonică continentală - REHFRAM 2011

luni, 31 ianuarie 2011
Mâine, 1 februarie 2011, va începe cea mai mare reuniune a Masoneriei Africane de anul acesta. Evenimentul reuneşte la acceaşi masă Marile Loji regulare şi iregulare din Africa, câteva din Obedienţele din Europa, care participă în mod tradiţional, dar şi câţiva şefi de stat africani, în calitatea lor de Mari Maeştri.

Este pentru a treia oară în istorie când Benin găzduieşte cel mai important eveniment masonic continental din Africa, după cum afirmă Marele Maestru din Trecut Gaston NOUGBODOHOUE (Preşedintele Comitetului de Coordonare a REHFRAM 2011). De asemenea, în cadrul evenimentelor din Benin va avea loc şi reuniunea CPMAM.

Printre Marile Loji prietene Conferinţei Puterilor Masonice Africane şi Malgaşe (CPMAM) se numără: Marea Lojă a Belgiei, Marea Lojă Feminină a României, Marea Lojă Feminină a Franţei, Marea Lojă Naţională din Congo, Marea Lojă Naţională Unită din România etc.

Mâine la ora 15:30, ora României, vor începe lucrările oficiale de deschidere a Adunării Generale REHFRAM, iar ceremonia se va termina la ora 18:00, ora României.

Începând din data de 1 februarie, Agenţia de Presă Masonică din România va transmite ultimele ştiri de la Cotonou, Benin, dat fiind faptul că evenimentul de anul acesta este organizat de Marea Lojă din Benin.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates