vineri, 29 iulie 2011

Masoneria sărbătoreşte ziua naţională a Republicii Peru

vineri, 29 iulie 2011

Masoneria Naţională a Republicii Peru sărbătoreşte Ziua Naţională. În zilele de 28 şi 29 iulie ale fiecărui an, Masonii din peru sărbătoresc un dublu eveniment dedicat independenţei faţă de Coroana Spaniolă şi dedicat forţelor armate ale naţiunii.

Anul acesta bucuria Fraţilor Masoni din Peru a fost şi mai mare, având în vedere faptul că a intrat în vigoare o decizie a fostului Preşedinte peruan, Alan Garcia, prin care ziua de 27 iulie a fost decretată, prin decret prezidenţial, Ziua Naţională a Masoneriei din Peru.


În cursul zilei de astăzi are loc şi parada militară naţională, ocazie cu care noul şef al statului peruan va participa alături de membrii guvernului şi demntinarii ţării. La acest eveniment vor lua parte şi reprezentanţii UNASUR.

Agenţia de Presă Masonică din România, prin intermediul Cancelariei pentru Afaceri externe (CAEx), a exprimat Marelui Maestru al Marii Loji din Peru mesajul aniversar al Secretarului General al APMR, ilustrând importanţa Ordinului Masonic în istorie şi în istoria recentă a acestui stat emergent pe scena mondială.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates