miercuri, 16 noiembrie 2011

Marea Lojă a Albaniei repune Albania pe harta Frăţiei

miercuri, 16 noiembrie 2011
Aşa cum era menţionat şi de APMR, evenimentul masonic din Albania a fost un succes internaţional. Fondarea Marii Loji a Albaniei reprezintă un pas important în reintegrarea Albaniei în Europa Unită şi punerea acesteia pe harta Frăţiei. Tănărul Mare Maestru de numai 36 de ani este Fratele Elton Çaçi.


Importanţă evenimentului a fost dată de prezenţa numeroaselor delegaţii sosite din Asia, Europa, Statele Unite şi America de Sud. Ceremonia de Aprindere a Luminilor şi de Instalare a Marelui Maestru albanez a fost condusă de Marele Orient al Italiai (Gustavo Raffi).

Printre cei prezenţi la eveniment au mai fost: Thomas Jackson (Secretar Executiv al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Regulare), Petar Kostic (Mare Maestru al Serbiei), Nicolaos Vourgidis (Mare Maestru al Greciei). De asemenea au mai fost prezente şi delegaţiile Marilor Loji din Austria, Franţa (GLNF), Muntenegru, Bulgaria (Marea Lojă Unită a Bulgariei), România (MLNR), Cehia, Slovenia, Japonia şi din Brazilia (statele Minas Gerais, San Paolo Ceara, Bahia, Parà, Paranà, Piauì, Rondonia).


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates