joi, 24 noiembrie 2011

Mario Monti este "revendicat" de Marele Orient Democratic

joi, 24 noiembrie 2011
Jurnalul Masonic deschide astăzi seria unor reportaje (în sens invers cronologic) cu privire la ipotezele ridicate de o anumită parte a Masonilor din Italia cu referire la actuala situaţie globală şi la guvernul italia. Jurnalul Masonic prezintă aceste reportaje sub formă de sinteză în scopul informării opiniei publice masonice din România şi vorbitoare de limba română, rezervându-şi dreptul de a nu împărtăşi aceste idei sau viziuni, pe alocuri neverosimile.


Încă de la preluarea mandatului de Preşedinte al Consiliului de Miniştri (Premier) din Italia asupra lui Mario Monti a planat suspiciunea unei eventuale relaţii cu Ordinul Masonic. Ieri, Libero News titra pe prima pagină: "Masonii: Fratele Mario, unul de-l nostru". Pentru a nu înţelege tendenţios acest reportaj dorim a face menţiunea faptului că este vorba de Marele Orient Democratic şi nu de Marele Orient al Italiei, condus de Marele Maestru Gustavo Raffi.

Gioele Magaldi, liderul Marelui Orient Democratic, citat de Libero News declara ieri următoarele: "Fratele Monti nu se teme şi mearge pe drumul eurobond-urilor pentru că în spatele său se află un alt Frate, Barack Obama". "Pe scurt", scria Libero News, "Masonii-i strâng mâna Profesorului, unul de-al lor".

Aceeaşi publicaţie afirma faptul că la doar câteva zile de la interviu, chiar Gustavo Raffi "cocheta" cu idea unui "complot masonic" aflat în spatele noului guvern care conduce astăzi Italia.

"Noi, Marele Orient Democratic, în afară de a fi doar o reţea numeroasă de Masoni autentic liberali şi democratici ai ecumenismului euro-atlantic, promovăm, dupăcum este şi necesar, o abordarea serioasă a crizei economice care învăluieşte occidentul", se arată în comunicatul Marelui Orient Democratic condus de Gioele Magaldi.

Foto: Libero-News.it


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates