miercuri, 4 ianuarie 2012

Deconspirarea Lojii Mozart din Lisabona produce valuri în Portugalia

miercuri, 4 ianuarie 2012
Deconspirarea uneia dintre cele mai importante Loji masonice din Portugalia, produce valuri în rândul Frăţiei şi a societăţii profane. Gestul condamnabil de a divulga identitatea membrilor unei Loji Masonice aparţine unor jurnalişti portughezi, care pe fondul crizei economice şi a instabilităţii din ţara lor au amestecat afacerile politice cu cele masonice.


Din fericire până la această oră niciun oficial al Marii Loji nu a avut o piziţie publică cu privire la apariţia în presă a membrilor de marcă ai GLLP. În mod particular Loja este formată din persoane influente aflate încă în exerciţiul funcţiei, cum ar fi fostul director al Serviciului Secret Strategic al Apărării, Şeful grupului parlamentar al PSD etc.

Aluziile şi ironiile la adresa Ordinului dovedesc faptul că este vorba de o campanie sau de un interes rău voitor la adresa persoanelor în cauză şi cu extindere spre augustul nostru Ordin. Respectabila Lojă Mozart Nr. 49 din Orientul Lisabona a fost fondată de Fraţii Paulo Noguês şi António Neto da Silva în anul 2006.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates