joi, 5 ianuarie 2012

Secretarul General al APMR decide relansarea portalului Agenzia di Stampa Massonica di Romania

joi, 5 ianuarie 2012
Începerea unui nou an în forţă pentru APMR nu este un lucru neobişnuit, însă 2012 face excepţie. Proiecte ambiţioase, planuri mari, restructurări şi reorganizări strict necesare şi o expansiune fără precedent a Agenţiei de Presă Masonică din România. Cam aşa poate fi caracterizat anul 2012 pentru cel mai important om din APMR: Secretarul General.


Departe de liniştea ce încă mai înconjoară Masoneria după trecerea în noul an, la APMR se lucrează la foc maxim. Se pare că a sosit momentul pentru noi cuceriri al încrederii Fraţilor masoni, iar de data aceasta Europa, Africa şi Asia sunt în vizorul Cancelariei pentru Afaceri Externe, cea care execută politica de afaceri externe realizată de Secretarul General.

Printre multe alte proiecte se regăseşte şi relansarea într-un nou format, pe modelul LMM a portalului Agenzia di Stampa Massonica di Romania, portal web trecut în adormire de mai bine de doi ani de zile. În acest sens, APMR trage un semnal de alarmă celor care au deschis negocieri pentru a fi acceptaţi în calitate de colaboratori ai APMR în Italia, dar care nu au putut respecta standardul înalt impus de APMR nici măcar după mai bine de doi ani de discuţii, timp în care au existat deja două sciziuni ce au produs un dispreţ relativ al Secretarului general, dând dovadă de lipsă totală de profesionalism şi de foarte mult interes personal şi nu în favoarea Ordinului Masonic.

În mod cert principalul subiect al APMR nu o vor reprezenta cele peste 150 de Mari Loji şi Oriente din peninsulă, ci în mod special activitatea exemplară a Marelui Orient al Italiei, condus de Prea Respectabilul Mare Maestru Gustavo Raffi. de asemenea, se va concentra asupa Marii Loji conduse de Fabio Venzi şi a altor insitute şi organizaţii masonice din Italia.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates