luni, 23 ianuarie 2012

Viorel Dănacu a convocat în regim de urgenţă Marea Lojă Naţională a României

luni, 23 ianuarie 2012
Astăzi a fost emis un comunicat al Lojii de Ritualistică Comparată şi Cercetare Masonică a MLNaR (?) în care Viorel Dănacu convoacă Marea Lojă în Convent Extraordinar şi regim de urgenţă. Reuniunea ar avea loc mâine, la Braşov, acolo unde "Vor fi aduse Omagii Marilor Maestri trecuţi la Orientul Etern, începand cu Primul Mare Maestru Ales Fr. Nicu Filip, Marele Maestru Adrian Nunţiu Dohotaru, Marele Maestru Sever Frenţiu, Marele Maestru Vladimir Boantă, Marele Maestru Gheorghe Comănescu, George Munteanu, Constantin Bărbulescu".

De asemenea, se mai arată în comunicat şi faptul că "În partea doua a lucrărilor Marele Maestru, Il. Fr. Viorel Dănacu va prezenta Strategia Masonică de lucru a anului 2012, pe care împreună cu fraţii din Marele Consiliu, o vor transpune în practică masonică, în Templele Masonice de pe întreg cuprinsul ţării".


Comunicatul este semnat de două persoane în calitate de Mare Secretar (Mihnea-Octavian Manolache) şi Mare Cancelar cu Relaţii Externe (Florian Răduţ). În mod paradoxal nu este vorba de o convocare a Marelui Maestru Niţulescu sub mandatul căruia a fost emis decretul de expulzare a lui Dănacu şi a mai multor membri ai MLNaR.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates