luni, 27 februarie 2012

Decizie fără precedent în activitatea APMR: SeCTI devine al doilea cel mai important corp după Secretariatul General al APMR

luni, 27 februarie 2012
Conform deciziei adoptată în această seară de Secretarul General al APMR, Secretariatul de Comunicaţii Tehnologie şi Informatică (SeCTI), care până de curând era doar un departament cu rang de secretariat, a fost ridicat la rang de Secretariat, ceea ce presupune independenţă faţă de Cancelaria de Afaceri Externe şi faţă de Secretariatul General.


Prin decizia adoptată astăzi APMR şi-a anunţat oficial extinderea domeniului de activitate în sfera noilor tehnologii şi a noilor medii de comunicaţie, iar SeCTI va prelua întreaga activitate şi va oferi un feedback constant Secretariatului V în acest sens.

Noua sarcină a SeCTI presupune monitorizarea şi avertizarea cu privire la evoluţia noilor tehnologii şi a noilor medii de comunicaţie ce pot fi folosite de APMR sau care pot fi puse în folosul Ordinului Masonic pentru propăşirea idealurilor sale. De asemenea, SeCTI va îngloba şi activitatea Centrului Informativ Masonic care, începând din această seară, a încetat să mai funcţioneze.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates