luni, 21 mai 2012

Raúl Juliá Levy încearcă, împreună cu guvernul mexican, să reintre în posesia materialelor filmate pentru lansarea documentarului de anul acesta

luni, 21 mai 2012

Anul trecut, BBC anunţa faptul că, împreună cu guvernul federal mexican, Raul Julia Levy urmează să pregătească lansarea unui documentar ce va aduce noi informaţii cu privire la cultura maya. Pentru prima oară în istorie, guvernul urmează să desecretizeze o serie de documente clasificate de 80 de ani şi a permit lui Raul să filmeze în locaţii interzise până acum inclusiv arheologilor naţionali şi internaţionali.


foto: Raúl Juliá Levy


Pe măsură ce pregătirile pentru documentar au înaintat au apărut şi problemele. După ce au fost filmate o serie de pasaje pentru film, acestea (stocate în 24 de hard-uri) au fost furate de Elisabeth Thieriot, cea care a şi dispărut ulterior. În acest moment guvernul mexican şi Raul Julia Levy o acuză pe ea şi pe duardo Vertiz Mascarenas, Emiliano Chaparro Martinez şi Eduardo de la Cerda de faptul că şi-au însuşit materiale ce apaţin productărului şi guvernului federal din Mexic. Au fost deja emise mandate de urmărire şi arestare însă până la această oră Thieriot nu a fost prinsă.

Documentarul anunţat a fi lansat iniţial la finele acestui an este momentan în aşteptarea apariţiei rolelor şi a materialelor filmate. Colaborarea dintre Raul, guvernul mexican şi Consiliul Bătrânilor mayaşi vine pe fondul unor descoperiri remarcabile care tind să ateste un posibil contact dintre cultura maya şi o civilizaţie fie foarte avansată (de care nu se ştie nimic) sau una de caracter extraterestru. Faptul că guvernul mexican susţine acest proiect denotă cel puţin o atenţie sporită a autorităţilor pentru o serie de evenimente (dezvăluiri) care urmează a avea loc în viitorul apropiat.


foto: Raúl Juliá Levy


"Am înţeles de la Raul că situaţia este critică şi că autorităţile federale încearcă din răsputeri să-i prindă pe infractori", a declarat Secretarul General al APMR pentru Jurnal Masonic, adăugând faptul că: "Încercăm să fim alături atât de autorităţile federale, cât şi de Raul pentru că importanţa arheologică a acestui proiect şi declasificarea documentelor federale este maximă nu doar pentru istorie, ci şi pentru ştiinţă. Este un lucru în beneficiul nostru, al tuturor, iar sprijinul nostru pentru Raul şi autorităţi va continua să existe atât timp cât va fi necesar".


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates