joi, 19 iulie 2012

Cel mai controversat interviu realizat până acum de APMR va fi publicat în curând

joi, 19 iulie 2012
Încă din septembrie anul trecut, Secretarul General şi Fondatorul Agenţiei de Presă Masonică din România (APMR) a decis includerea în lista interviurilor exclusive a unui interviu mai puţin obişnuit pentru materialele publicate în mod regular de APMR. Iniţiativa a început să fie perfectată în urmă cu doar câteva luni de zile, atunci când au început negocierile pentru realizarea interviului.

Dat fiind faptul că subiectul general al interviului este unul destul de delicat şi implică diferite guverne şi organizaţii ori culte religioase, presiunile au fost mari pentru a nu se realiza acest lucru, iar în ultimele săptămâni (interviul trebuia să aibe loc acum două săptămâni) acestea s-au intensificat.


Cu toate acestea decizia luată va fi pusă în aplicare în curând, săptămâna aceasta pregătindu-se toate detaliile tehnice, iar în cel mai scurt timp de la perfectarea acestor aspecte profane va avea loc şi interviul.

Abordarea se doreşte a fi una integralistă şi să cuprindă toate aspectele posibile, de la cele guvernamentale, la cele legate de activitatea Vaticanului, de la aspecte ştiinţifice la cele arheologice etc. Din motive de ordin intern, interviul va fi dat publicităţii doar în format scris şi nu video/audio, aşa cum va fi acesta realizat.


Până în prezent, APMR a realizat o serie de interviuri exclusive care au vizat activitatea ordinului, aspecte de protecţia mediului şi cultura. Decizia măririi domeniilor de interes ale APMR se datorează evoluţiei internaţionale din ultimii doi ani de zile, urmând ca acestea să se multiplice şi diversifice pe măsură ce politica externă a APMR va evolua.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates