vineri, 27 iulie 2012

Suveranul Mare Comandor al Mexicului: O nouă cale politică de urmat pentru Mexic

vineri, 27 iulie 2012
Cei mai importanţi Francmasoni ai Mexicului s-au reunit pentru a stabili calea de urmat şi scoaterea ţării din situaţia deplorabilă în care se află din punct de vedere socio-economic şi politic. Manuel Jiménez Guzmán, noul lider al Masoneriei Mexicane este de părere că trebuie adoptate măsuri radicale cu privire la aspectele sociale din ţara sa, frânând capitalismul.

Susţinător al Preşedintelui Ales al Statelor Unite Mexicane, Enrique Peña Nieto, Jiménez Guzmán crede cu tărie că măsurile ce vor fi adoptate de viitorul guvern mexican va servi mai mult societăţii decât a făcut-o actualul guvern al lui Calderon.


Privind înspre profunda reformă a statului, Suveranul Mare Comandor crede că trebuie adoptată o reformă integrală educativă care să pună capăt politicilor neoliberale şi capitalismului, proiectând un buget cu simţ social pentru a face o mai bună distribuire a veniturilor şi pentru a forma un regim fiscal care să nu-i avantajeze doar pe cei bogaţi. De asemenea, susţine că poporul trebuie să aibe puterea de a demite prin plebiscit, fiind întărită puterea referendumului.

Reuniunea celor mai importanţi masoni din Mexic a avut ca scop analizarea celor mai mari probleme naţionale şi internaţionale ale Mexicului dar şi de pe plan global, din punct de vedere economic, politic şi social.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates