joi, 10 martie 2016

Agenţia Masonică va adopta o politică de intervenţionism şi îşi va relua activitatea internă pe 21 martie 2016

joi, 10 martie 2016
În dimineaţa zilei de 10 martie 2016, ora 10.30, membrii Consiliului Agenţiei Masonice şi Fondatorul acesteia, în frunte cu Secretarul General ad interim, s-au reunit într-o sesiune informală. Ordinea de zi a cuprins următoarele:

  • Prezentarea Raportului emis în data de 24 decembrie 2015;
  • Dezbaterea Raportului emis în data de 24 decembrie 2015;
  • Prezentarea situaţiei curente a Agenţiei în plan intern şi internaţional;
  • Prezentarea Raportului Secretarului General ad interim pentru perioada 31 august - 21 decembrie 2015;
  • Prezentarea cererii Secretarului General ad interim de adoptarea a unei politici de intervenţionism în baza Art. 1 & Art. 3;
  • Prezentarea cererii Fondatorului de amendare a Constituţiei, având la bază argumentele prezentate în cadrul dezbaterii Raportului emis pe 24 decembrie 2015.
Membrii Consiliului au fost de acord cu implementarea politicii de intervenţionism şi ca aceasta să intre în vigoare începând cu prima sesiune ordinară a Consiliului, după vot. De asemenea, Secretarul General ad interim se angajează ca în perioada 10-20 martie să redacteze noua strategie pentru a fi supusă votului.

Dat fiind faptul că acest Consiliu a fost unul informal, Secretarul General ad interim a propus membrilor convocarea pentru data de 21 martie 2016 a sesiunii ordinare a Consiliului în care urmează să se voteze asupra celor menţionate mai sus. De asemenea, acesta a propus Fondatorului să prezinte oficial cererea de amendare a Constituţiei, aceasta urmând a fi adoptată ulterior sesiunii ordinare, într-o sesiune extraordinară a Consiliului la o dată stabilită, prin vot, pe 21 martie 2015.

Secretarul General ad interim a conchis că începând cu data următoarei sesiuni ordinare a Consiliului Agenţia să-şi reia doar activitatea internă şi, ulterior, după amendarea Constituţiei să se purceadă la restructurarea şi reorganizarea Agenţiei şi a politicilor sale editoariale şi externe.

În cursul acestei seri, Secretarul General ad interim va comunica tuturor colaboratorilor externi şi responsabililor sateliţilor concluziile Consiliului informal de astăzi.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates