marți, 28 iunie 2016

Comunicatul Secretariatului de Comunicații Tehnologie si Informații cu privire la Consiliul Agenției din 30 iunie 2016

marți, 28 iunie 2016
În data de 30 iunie 2016 va avea loc Consiliul Agenției Masonice pentru stabilirea noii organigrame și a structurii administrative, precum și pentru demararea principalilor pași meniți a reactiva, la capacitate maximă, atât Agenția, cât și sateliții acesteia.

În conformitate cu deciziile noii conduceri, satelitul de limbă română (Jurnal Masonic) se va constitui în platformă de comunicare, respectând principiile directoare ale politicii editoriale. Astfel, Agenția dorește să prezinte o deschidere mai mare către toate organizațiile masonice din România, indiferent de tipologia/orientarea acestora. În limitele politicii editoriale, Jurnal Masonic va publica: mesaje ale liderilor acestor organizații, le va prezenta evenimentele, va prelua comunicatele de presă etc.

De asemenea, un caz particular va fi reprezentat de Masoneria Feminină din România, căreia noua conducere dorește a-i oferi mai multă atenție din următoarele motive: creșterea numărului de organizații masonice feminine, prespectivele de viitor ale anumitor astfel de organizații, evoluția lor benefică societății. Noua conducere a Agenției consideră necesară o serie de interviuri cu femeile Francmason din România pentru a arunca acest spectru al Masoneriei într-o nouă lumină: mai prietenoasă, mai socială și filantropică. În acest sens se vor contacta organizațiile de profil și/sau Surori pentru a demara această inițiativă.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates