luni, 5 septembrie 2016

DIARIO MASONICO a devenit colaborator oficial al Agenţiei Masonice în America Latină

luni, 5 septembrie 2016
Ca urmare a procesului de reactivare a Agenţiei Masonice, Secretariatul de Comunicaţii Tehnologie şi Informaţii a reluat legătura cu principalii săi colaboratori în America Latină. După recunoaştere parteneriatul dintre Agenţie şi Jornal Maçônico, acesta fiind unica structură recunocută oficial ca partener pentru toate ţările lusofone, SeCTI a reluat legăturile cu DIARIO MASONICO (în continuare DM).

Preşdintele Consiliului (Consilium) Agenţiei Masonice a emis decretul prin care DM este recunoscut oficial şi i se conferă titlul de colaborator oficial al Agenţiei pentru Comunitatea Masonică Hispanofonă. De asemenea, Preşedintele a aprobat şi noile elemente de identitate vizuală ale DM, acesta urmând să-şi păstreze politica editorială (diferită de cea a Agenţiei).


DM se dedică furnizării de ştiri şi informaţii pentru Comunitatea Masonică Latino-americană, Comunitatea Masonică Ibero-americană şi Comunitatea Masonică Hispanofonă (Europa, America Latină, Africa şi Asia) din întreaga lume, având o politică editorială independentă de cea a Agenţiei Masonice, însă respectând principiile politicii externe adoptate şi implementate de Agenţia Masonică.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates