marți, 4 octombrie 2016

Marele Ordin Feminin Român organizează Salonul Internațional de Arte și Cultură Masonică

marți, 4 octombrie 2016
Devenit o tradiție anuală, Salonul Internațional de Arte și Cultură Masonică este o inițiativă a Marelui Ordin Feminin Român de a promova arta și cultura. Marea Maestră a Ordinului, doamna Graziela BÂRLĂ, alături de doamnele Masoneriei românești, reușesc să reunească an de an profani și Masoni din organizațiile din țară și străinătate pentru a oferi o altfel de perspectivă asupra modului în care se practică Masoneria în secolul al XXI-lea. 

Aflat la a V-a ediție, Salonul Internațional de Arte și Cultură Masonică vă invită să participați la conferințe publice, să vizionați filme doumentare, să vă delectați cu arta masonică și nu în ultimul rând să luați contact cu o Masonerie deschisă și prietenoasă față societata românească căreia-i dedică efortul, timpul și inteligența sa.

Evenimentul va avea loc în perioada 4-6 noiembrie 2016 la București, în locaţia Fundației Dignitas din strada Anton Pann Nr. 21 (la jumătatea intersecțiilor Bulevardului Unirii cu Mircea Vodă și Nerva Traian/Traian), partenerul acestui Salon. Intrarea este liberă.
 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates