duminică, 23 octombrie 2011

Marele Maestru al Rusiei riscă să fie privat de dreptul de a vorbi în numele partidului din care face parte

duminică, 23 octombrie 2011
Conform RIA Novosti, Marele Maestru al Marii Loji a Rusiei, una din cele două obedienţe masonice din Federaţia Rusă şi unica recunoscută de Marea Lojă Unită a Angliei, Andrei Bogdanov riscă să fie privat de dreptul de a vorbi în numele partidului din care face parte.

Boris Nadezhdin, membru al Consiliului Politic Federal al "Cauzei Drepte" nu exclude posibilitatea ca în viitorul apropiat Consiliul Politic să-l priveze pe Bogdanov de dreptul de a se exprima în numele formaţiunii politice ruse. Andrei Dunaev a confirmat faptul că acest lucru este posibil, Consiliul Politic având acest drept. "Dacă Bogdanov nu se va calma vom fi nevoiţi să punem această problemă" (n.r. în cadrul Consiliului Politic), a declarat Nadezhdin pentru RIA Novosti.


Trebuie reamintit faptul că Marele Maestru Andrei Bogdanov se află la al doilea mandat şi că la ultimele alegeri prezidenţiale din Rusia şi-a depus candidatura. În 2009 a candidat pentru funcţia de Primar al oraşului Soci, însă se retrage înainte de scrutin. Andrei Vladimirovich Bogdanov este unul din puţinele figuri publice care şi-au asumat explicit calitatea de membru al Ordinului Masonic. După realegerea sa ca Mare Maestru, o parte a Fraţilor din MLR au plecat, formând Marea Lojă Unită a Rusiei.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates