joi, 3 noiembrie 2011

Agenţia de Presă Masonică din România ar putea renunţa la conturile de Facebook

joi, 3 noiembrie 2011
În urma unor discuţii purtate cu secretariatul tehnic al Agenţiei, SeCTI, Secretarul General al APMR a luat în serios propunerea de închidere a conturilor de pe Facebook ale Agenţiei de Presă Masonică din România.

Decizia de a fi ridicat acest subiect aparţine însuşi Secretarului General care nu mai consideră relevantă activitatea în respectiva reţea virtuală. "Feedback-urile pe care le-am primit cu privire la reţeaua Facebook nu sunt dintre cele mai pozitive. Cu toate acestea folosirea reţelei de către Agenţie a fost una benefică pentru dezvoltarea noastră în sistemele de new social media", a declarat acesta.


Decizia, în cazul în care va fi adoptată, va duce la închiderea definitivă a conturilor de Facebook şi de Twitter, aşa cum consideră Secretarul de Comunicaţii, domnul Mihai G., "Strategic vorbind, ne-am atins scopul cu Facebook. Din păcate, şi având în vedere că nu pot spune mai multe, sistemul are probleme tehnice grave care ar putea periclita activitatea noastră în viitor. De aceea am considerat necesar realizarea unui raport intern cu privire la acest lucru".


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates