luni, 21 noiembrie 2011

Cucerirea lumii arabe începe cu RMHA şi Turcia pentru Agenţia de Presă Masonică din România (Romanya Masonik Haber Ajansı)

luni, 21 noiembrie 2011
La nici cinci ani de la fondarea Agenţiei de Presă Masonică din România aceasta a cunoscut o dezvoltare ce a depăşit până când şi propriile estimări. Accentuarea reuşitelor se datorează în foarte mare parte unei munci neîntrerupte a Secretarului General al APMR, care la puţin mai mult de un an de zile de la preluarea mandatului său a reuşit să duce prestigiul instituţiei dincolo de graficele, analizele şi prospecţiile făcute de structurile interne ale agenţiei.


APMR publică în prezent ştiri masonice în limba română, spaniolă şi engleză (temporar publicarea ştirilor în limba italiană a fost oprită), şi promovează evenimente masonice internaţionale în limba română, spaniolă, engleză şi portugheză. Ieri, 20 noiembrie 2011, a fost adoptată o decizie finală cu privire la publicarea ştirilor în limba portugheză. Astfel în scurt timp va fi relansat Jornal Maçônico într-un nou format care nu va însemna publicarea ştirilor masonice doar din Portugalia şi Brazilia, ci şi din restul ţărilor lusofone, sau din spaţiul masonic internaţional. La scurt timp va fi lansată oficial pagina virtuală în limba portugheză a agenţiei, stabilind astfel un standard de publicare a şitirlor masonic în patru limbi, din care trei de circulaţie mondială.


Însă cel mai ambiţios proiect de până acum este RMHA (Romanya Masonik Haber Ajansı), versiunea în limba turcă a Agenţiei de Presă Masonică din România. Proiectul lansat astăzi în formă de iniţiativă se va concretiza la momentul finalizării lucrărilor aferente acestui proces amplu. Jurnalul Masonic va publicat în curând un scurt dialog cu Secretarul General al APMR pentru a-i asculta părerile cu privire la însemnătatea proiectului în limba turcă (Romanya Masonik Haber Ajansı).


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates