luni, 23 ianuarie 2012

Marea Lojă Naţională a României reacţionează în faţa provocărilor lui Viorel Dănacu

luni, 23 ianuarie 2012
Astazi 23 ianuarie a.c., revenim cu informatia pe care tot am repetat-o, ca urmatorii cetateni : VIOREL DANACU, CATALIN RADUT, VLAD VASILE si altii, au fost exclusi din cadrul Marii Loji Nationale a Romaniei, prin votul covarsitor majoritar al CONVENTULUI, din data de 29 Octombrie 2011. De asemenea specificam ca lojile: ATHENAEUM, PHOENIX, STEAUA DOBROGEI, PREJMER, au fost trecute in adormire, prin acelasi vot al CONVENTULUI, din data de 29 Octombrie 2011.

Actiunile pe care cei amintiti mai sus, le intreprind in numele Marii Loji Nationale a Romaniei, sunt contrare Constitutiei si Regulamentului Marii Loji si lovite de nulitate. Aceste actiuni nu au legatura cu Marea Loja Nationala A Romaniei, care se dezice inclusiv de evenimentul care va avea loc pe 24 ianuarie a.c., la Brasov. De asemenea ne exprimam stupoarea ca memoria marelui mason roman, Nicu FILIP, cat si personalitatea sa, sunt folosite de cei care l-au exclus prin Hotarare Judecatoreasca in anul 6007, din Marea Loja Nationala a Romaniei (s-au falsificat documente de catre VIOREL DANACU). Este realmente o intinare a verticalitatii si onoarei de mason.

Comunicatul nostru de astazi, vrea sa atraga inca o data atentia ca actiuni de acest gen care au loc si vor mai avea loc facute de oameni trecuti in adormire, aduc un mare deserviciu masoneriei romane in general.

Diversiunile si lipsa de informare corecta a opiniei publice romane cat si internationale aduc mari prejudicii nu numai masoneriei romane, dar si poporului roman.

Marele Secretariat
Marea Loja Nationala a Romaniei (MLNaR)

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates