duminică, 1 ianuarie 2012

Mesajul Secretarului General al APMR pentru noul an 2012

duminică, 1 ianuarie 2012

Iubiţi Fraţi,

Cu ocazia acestui nou an doresc a vă exprima sincerele mele sentimente de fraternitate ce ne-au unit, ne unesc şi ne vor uni mereu întru dorinţa noastră de a fi mai buni şi de a face lumea mai bună. Este un an la fel de important ca oricare altul de la 1717 şi consider că nu începem o nouă muncă, un nou proiect.

Tot ceea ce vă doresc este forţă de muncă, curaj şi onestitate faţă de toţi cei care ne înconjoară şi faţă de principiile care stau la baza unităţii noastre. Personal vă urez un an liniştit şi fără evenimente neplăcute! Urez ţării noastre succes în în câştigarea noului statut în cadrul Comunităţii Ţărilor de Limbă Lusofonă şi un an în care problemele politice să nu denatureze traiectoria noastră culturală, filantropică, filosofică şi economică. Am încrederea că fiecare dintre noi vom contribui, după puteri, la reuşitele ţării noastre din acest nou an, fiecare din domeniul său de activitate. Nu uitaţi că un Mason este cartea de vizită vie a Ţării sale, nu pentru că este Mason, ci pentru că este cetăţean al României.

Nu în ultimul rând doresc a vă mulţumi vouă şi Fraţilor din străinătate, dar şi profanilor, care au acordat un interes sporit activităţii depuse de APMR pentru un Ordin mai transparent faţă de societatea noastră, mai corect faţă de Fraţii noştri şi mai cinstit pentru imaginea pe care augustul nostru Ordin trebui să o arate lumii contemporane.

Fraternalmente,


A. A.
Secretar General


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates