vineri, 6 ianuarie 2012

Tsunami-ul masonic european ajunge pe continentul african

vineri, 6 ianuarie 2012
Opoziţia lui Stifani continuă să grăiască prin mediul virtual, iar acum lucrurile par să capete o turnură diferită pentru Marele Maestru. Dacă anul trecut Marile Loji din Africa acordau sprijinul lui Stifani, după Conventul din decembrie 2011 lucrurile par să dea o cu totul altă turnură situaţiei din Franţa.

Marile Loji africane întorc spatele lui Stifani

Aşa cum arată un material publicat în Notre Guinee, Stifani pare să nu se mai bucure de "înţelegerea" Marilor Maeştri africani. Mai mult sau mai puţin fals! Totuşi trebuie să luăm în calcul poziţia radicală a Marii Loji Regulare a Regatului Maroc.

Invitat pe 4 ianuarie 2012 la un interviu alături de membri al GLdF şi GOdF, Stifani a întrebat Marile Loji africane dacă doresc ca el să vorbească despre un anumit subiect de interes african. În afara faptului că foarte mulţi Mari Maeştri nu au răspuns, poziţia adoptată de Marele Secretar din Maroc a provocat consternaţie.

Salah Cherradi a răspuns: "MLRRM nu autorizează pe nimeni să vorbească în numele său, iar orice iniţiativă de acest gen va reprezenta o violare a suveranităţii sale".


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates