vineri, 2 martie 2012

Preşedintele Conferinţei Mondiale acordă un interviu în exclusivitate pentru Agenţia de Presă Masonică din România (APMR)

vineri, 2 martie 2012
Hernando Osorio Rico, fostul Preşedinte al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Regulare a acordat săptămâna aceasta un interviu în exclusivitate pentru APMR, informează Secretarul General al APMR. Interviul vine ca urmare a candidaturii sale la cea mai importantă funcţie executivă la nivelul Masoneriei latino-americane, cea de Secretar Executiv al Confederaţiei Masonice Inter-americane.


Columbianul Osorio Rico a fost Mare Maestru al Marii Loji din Columbia cu sediul în Cartagena de Indias şi Preşedinte Executiv al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Regulare, ales în această funcţie în 2009 în Gabon. Cu ocazia Summit-ului COP16, acesta a mai acordat un interviu pentru APMR, acolo unde, din calitatea de Preşedinte Executiv al Conferinţei Mondiale, şi-a expus opiniile cu privire la fenomenul schimbărilor climatice.

El a intrat în cursa pentru alegerea Secretarului Executiv al CMI alături de Eduardo Retiz Licona, Marele Maestru din Trecut al Marii Loji Valle de Mexico. Alegerile vor avea loc la jumătatea lunii aprilie, atunci când se vor celebra şi 65 de ani de la fondarea CMI. Alegerile sunt găzduite de Brazilia, iar miza pentru viitorul restructurării CMI este foarte mare.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates