luni, 4 iunie 2012

Al XIII-lea Congres Internaţional de Dacologie - "Brâncuşi 2012" - "Pietrele dacilor vorbesc"

luni, 4 iunie 2012
Al XIII-lea Congres Internaţional de Dacologie va avea loc la Târgu-Jiu, în zilele de 29, 30 (iunie) şi 1 iulie 2012. Graţie sponsorizărilor generoase ale instituţiilor, organizaţiilor, companiilor şi oamenilor care sunt interesaţi în promovarea şi perpetuarea istoriei naţiunii române, transportul participanţilor este gratuit, aceştia urmând a se deplasa cu autocarele din Piaţa Palatului Regal (ora 6:00).


Cazarea şi mesele, 5 la număr (în afară de micul dejun), sunt sponsorizate în măsură de 80%, participanţilor rămânându-le de achitat doar o mica sumă: 50 lei (RON) de personă pentru cazare în cameră dublă; sau 75 lei (RON) de persoană pentru cazare în cameră single în Hotel Gorj. Înscrierea se poate face până la 14 iunie 2012, numărul locurilor fiind limitat.

Evenimentul este organizat de DACIA REVIVAL INTERNATIONAL SOCIETY, societate condusă şi fondată de Dr. Napoleon Săvescu şi în al cărei corp de consilieri se află şi Gen (r) Nicolae Spiroiu; unul din patronii societăţii fiind Dr. în Ştiinţe Economice George Păunescu.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates