duminică, 22 septembrie 2013

Mesajul echinocţial al Secretarului General al APMR - 22 septembrie 2013

duminică, 22 septembrie 2013

Iubiţi Fraţi,

Aşa cum spuneam şi în mesajul de anul trecut, "Delicatul echilibru al Luminii fac din această zi o contopire a întunericului cu Lumina, neutralizând conştientul cu subconştientul, iniţiatul cu profanul, binele cu răul... Acest echilibru ce doar Marele Arhitect este capabil să-l zămislească trebuie să ne facă, nu să ne simţim mici în geneză, ci să medităm asupra capacităţilor noastre cunoscute şi necunoscute, practicate şi nepracticate, dar niciodată suficient de mult dezvoltate în favoarea binelui comun, al Ordinului, al Umanităţii, al Universului".


La începutul acestui nou an masonic 6013/6014 vă doresc să aveţi în continuare aceeaşi putere de muncă şi să arătaţi aceeaşi hărnicie pe Şantierele voastre, în general, şi pe Şantierul nostru al tuturor, România, în particular.

Fie ca Marele Arhitect al Universului, în infinita-I bunătate să se ofere un am mai liniştit, mai prosper şi mai sănătos; cu mai puţine conflicte, cu mai puţină învrăjbire, cu mai multă toleranţă şi înţelegere între noi toţi, Masoni şi profani deopotrivă!


Am zis...


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates