joi, 27 noiembrie 2014

Președintele Republicii Chile (Michelle Bachelet) a salutat două Loji Masonice cu ocazia aniversării acestora

joi, 27 noiembrie 2014
Michelle Bachelet, Președintele Republicii Chile, a ținută să transmită un mesaj oficial Lojilor "Deber y Constancia" Nr. 7 și "Libertadores" Nr 192, cu ocazia aniversării acestora. Bachelet a transmis membrilor celor două Loji (jurisdicționate Marii Loji din Chile) regretul său profund că nu a putut să participe în persoană la manifestările organizate:

Bună seara,

Mi-ar fi făcut plăcere să fiu alături de dumneavoastră în persoană pentru că este mereu fructuos și interesant să împărtășești cu Masoneria dialogul asupra unor teme care fac parte din ADN-ul său, pentru a o spune în termeni medicali. Dar mai ales pentru că combaterea inechității se găsește în inima acestui Guvern. Este motorul acțiunilor pe care le desfășurăm și este și fundația necesară ca Chile să crească prin coeziune socială, calitate democratică și cu oportunități de promovare și dezvoltare pentru fiecare creștere de orice fel.

Egalitate, Libertate și Fraternitate sunt principiile urmare de Masonerie încă de la începuturile sale și nu este în van faptul că Egalitatea se află pe primul loc, pentru că știm bine că Libertatea este o iluzie, iar Fraternitatea se defectează acolo unde inechitatea se impune. (...)



 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates