sâmbătă, 9 iulie 2016

Coordonatorul SeCTI: ”ingerențele în afacerile interne ale Agenției necesită o serie de acțiuni care să afecteze aceste elemente”

sâmbătă, 9 iulie 2016
În urma sesiunilor de Consiliu din perioada 5-9 iulie 2016, Secretarul General ad interim (coordonatorul Cancelariei pentru Afaceri Externe)  și prezentat intenția de a candida la funcția de Președinte al Consiliului și de a renunța la interimatul Agenției Masonice. Coordonatorul Secretariatului de Comunicații Tehnologie și Informații (cel care va prelua din daa de 11 iulie interimatul Agenției până la alegeri) l-a propus pentru funcția de Președinte al Consiliului pe Fondatorul Agenției (acesta nu a participat la nicio sesiune a Consiliului din săptămâna în curs). Fondatorul nu și-a manifestat nicio intenție cu privire la o posibilă intervenție în campania din următoarea perioadă.

În sesiune de mâine a Consiliului va avea loc aprobarea calendarului administrativ pentru următoarea perioadă. Se vor stabili: data maximă pentru prezentarea candidaturilor la funcția de Președinte al Consiliului, prezentarea programelor de guvernare, data alegerii Președintelui Consiliului și se va propune data pentru instalarea acestuia.

Într-o notă trimisă Consiliului, Fondatorul Agenției Masonice și-a exprimat argumentele cu privire la candidaturi și la noua politică. De asemenea, a cerut Consiliului să accelereze activara Agenție Masonie în plan editorial. Consiliul a luat act de poziția Fondatorului și a a votat în consecință de cauză.

Coordonatorul SeCTI (Secretariatul de Comunicații Tehnologe și Informații), domnul Mihai G., a declarat în fața Consiliului că ”(...) timp de aproape un an am încercat să menținem activ SeCTI. Așa cum am explicat și fostului Secretar General și Președinte ex officio al Consiliului, Agenția a fost adusă aici în mod voit, iar acum a venit vremea pentru a regla acest lucru din toate punctele de vedere. Ingerențele în afacerile interne ale Agenției necesită o serie de acțiuni care să afecteze aceste elemente, asemenea unui recul Vă asigur de o campanie curată și sunt sigur că cel care se va afla în fruntea acestei structuri va avea grijă să pună în aplicare toate acțiunile necesare recalibrării actualei situații și puneriila punct a autorilor morali. (...) acesta este motivul real al propunerii mele”.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates