luni, 12 septembrie 2016

Agenţia Masonică va începe să publice ştiri începând din data de 12 septembrie 2016

luni, 12 septembrie 2016
În perioada 9-12 septembrie, coordonatorul Cancelariei pentru Afaceri Externe (CAEx) a efectuat o serie de vizite de lucru în străinătate pentru discuţii bilaterale informale în câteva jurisdicţii masonice. Consilium (Consilium) s-a bucurat de rezultatele acţiunilor întreprinse şi concordă cu decizia Preşedintelui de a relansa oficial activitatea editorială a Agenţiei Masonice începând cu data de 12 septembrie 2016. Secretariatul de Comunicaţii Tehnologie şi Informaţii (SeCTI) va prelua de la CAEx atribuţiile de corespondenţă oficială în conformitate cu noua Constituţie a Agenţiei Masonice în vederea perfectării legăturilor de colaborcare.

În ceea ce priveşte activarea Consilierilor şi reprezentanţilor Agenţiei Masonice la nivel internaţional, Consiliul (Consilium) a fost de acord cu recomandarea CAEx de a acţiona cu două viteze şi de a oficializa şi lansa o serie de dicuţii formale şi informale în America de Nord, Asia, Europa, Africa şi America de Sud.

Coordonatorul Cancelariei pentru Afaceri Externe va prezenta în cadrul proximei sesiuni ordinare (21 septembrie 2016) a Consiliului (Consilium) o serie de măsuri pentru politica externă a Agenţiei.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates