joi, 6 octombrie 2016

Agenția Masonică va prezenta în curând noul său logo oficial și broșura de prezentare

joi, 6 octombrie 2016
În urma unei sesiuni de lucru informale a Consiliului (Consilium) Agenției Masonice, ieri 5 octombrie 2016, a fost definitivată forma broșurii oficiale de prezentare. Coordonatorul Secretariatului de Comunicații tehnologie și Informații (SeCTI) a fost însărcinat cu redactarea materialului în cele trei limbi, urmând ca acesta să fie prezentat în sesiunea ordinară a Consiliului din data de 21 octombrie 2016.

De asemenea, Președintele Consiliului a prezentat și o variantă de logo care a fost acceptată de Consiliu. Procesul de rebranding al Agenției Masonice a început în luna august a acestui an și se va termina la finele anului 2017. Pe durata acestei perioade mai multe elemente de identitate vizuală au suferit și vor suferi modificări. Astfel, cel târziu pe 21 decembrie 2017, Consiliul (Consilium) va aproba variantele finale.

Agenția Masonică va prezenta oficial noul logo în perioada imediat următoare și va comunica broșura oficială de prezentre a Agenției Masonice după data de 21 octombrie 2016.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates