sâmbătă, 17 decembrie 2011

Fantoma lui Licio Gelli bântuie iar. Gioele Magaldi îl atacă pe Gustavo Raffi: "Nu a răspuns cu privire la raportul dintre Palazzo Giustiniani şi PD"

sâmbătă, 17 decembrie 2011
Aparaţia televizată a lui Raffi la Rai 3 a produs o serie de critici din partea lui Gioele Magaldi (Mare Maestru al Marelui Orient Democratic din Italia). Pe 15 decembrie, Magaldi se adresa lui Raffi cu apelativul de "ilegitimul Mare Maestru". Cu o zi înainte, pe 14 decembrie, Magaldi trimitea o scrisoare deschisă Luciei Annunziata împotriva lui Raffi.


În epistola sa plina de epitete (... Marele Maestru inchizitor, ilegitim, pucist şi trădător al Constituţiei GOI) la adresa lui Raffi, Magaldi o elogia pe jurnalista din Italia, dar fără a uita să-i reamintească acesteia de faptul că Marele Maestru a uitat să răspundă la relaţiile existente între Palatul Giustiniani şi PD ori PDL din peninsulă.

În ciuda materialelor primite, Redacţia Jurnalului Masonic, la recomandarea Secretariatului General al APMR, nu va face public niciun document de uz intern al Marelui Orient al Italiei. Ca şi în cazul GLNF, APMR doreşte menţinerea distanţei cuvenite şi neimplicarea în afacerile interne ale GOI. Prin urmare niciun document intern al Marelui Orient al Italiei nu va fi publicat în acest articol.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates