vineri, 30 decembrie 2011

Secretarul General al Agenţiei de Presă Masonică din România (APMR) lamentează apariţia grupuleţelor de "presă masonică" din România şi de afară

vineri, 30 decembrie 2011
Secretarul General al Agenţiei de Presă Masonică din România lamentează apariţia grupuleţelor de "presă masonică" şi lipsa totală a profesionalismului acestora. În cursul zilei de 30 decembrie 2011, Secretarul general a declarat că nu va accepta niciodată ca pe perioada mandatului său "APMR să colaboreze cu aceste grupuleţe de interese financiare, politice şi personale care încearcă în zadar să copieze activitatea Agenţiei".


"Atât în România cât şi în alte ţări aceste grupuleţe au apărut ca ciupercile după ploaie, activitatea lor în sine fiind în general apă de ploaie. Este inadmisibil ca cineva să creadă că APMR va colabora vreodată cu ele. Sunt nişte parodii ale unor oameni lipsiţi de imaginaţie şi insuficienţi de sine. Nu suntem la circ ca să facem pe bufonii!", a declarat Secretarul General, respingând cu tărie orice relaţionare a APMR cu aceste grupuri.

"Recunosc că eram deranjat la început însă văd că apar ca ciupercile după ploaie. În România, Grecia, Italia, Peru, Spania etc aceste... să le spunem doar grupuleţe, nu fac altceva decât să facă de râs Ordinul. Acum, după atâţia ani, mă uit doar cu jenă şi milă la lipsa lor de imaginaţie şi la modul total lipsit de profesionalism cu care acţionează. Nu poţi să expui cloaca din anumite grupări masonice în spaţiul virtual!", a adăugat acesta.

"Vreau să fie un lucru extrem de clar: am lucrat, lucrăm şi vom lucra în proporţie de 90% cu Marile Loji şi Marile Oriente recunoscute de Marea Lojă Unită a Angliei, iar restul de 10% este dedicat Obedienţelor pe care noi considerăm că se încadrează în spectrul regular. Aşadar nu voi extinde colaborarea cu nimeni care nu respectă 100% principiile care ghidează instituţia pe care o conduc! Partizanatul din Marile Loji se observă în activitatea lor, iar acest joc nu se joacă la nivelul nostru!".

Secretarul General al APMR a anunţat astăzi Cancelaria şi Secretariatul de Comunicaţii că nu va da curs cererilor de colaborare care au fost primite în ultima jumătate de an. Mai mult, va întări relaţiile deja existente prin parteneriate colaterale şi va continua să meargă pe spectrul regular şi nu va aduce atingeri fundamentale stabilităţii şi integrităţii Marilor Loji din România sau din străinătate, conform Constituţiei APMR.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates