vineri, 1 februarie 2013

Carolina de Sud: o nouă suspendare a relaţiilor pentru Shriners International

vineri, 1 februarie 2013
Scandalul produs de Imperial Shrine în Statele Unite ale Americii a făcut ca Marea Lojă din Carolina să suspende relaţiile cu Shriners International. Marele Maestru al Carolinei de Sud se raliază în acest fel Marii Loji din Arkansas şi decide suspendarea relaţiilor.


În data de 21 ianuarie 2013, Marele Maestru Jay Adam Pearson a emis un decret prin care se anunţă oficial suspendarea tuturor relaţiilor dintre Marea Lojă a Carolinei de Sud şi Shriners International, principalul motiv fiind acela că această organizaţie refuză să excludă membrii deja excluşi din Masonerie.

"Cu efect imediat, niciun Mason al Prea Respectabilei Mari Loji a Carolinei de Sud nu va ma participa la niciun ceremonial, club şi unitate Shrine şi nici măcar la Sesiunea Imperială 2013 a Shriners International care va avea loc în Indianapolis, în prezenţa Masonilor expulzaţi... Nesupunerea va aduce cu sine expulzarea din Masonerie şi din toate organizaţiile în care este necesara apartenenţa la Masonerie", se arată în decret.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates