luni, 27 iunie 2016

Agenția de Presă Masonică se va reactiva oficial într-o nouă formulă

luni, 27 iunie 2016
În data de 24 iunie a avut loc o reuniune informală prezidată de Președintele ex officio al Consiliului. Membrii Consiliului au decis de comun acord că, după ce în perioada 21 martie - 21 iunie Agenția și-a reluat activitatea internă, a sosit momentul reactivării în plan național, internațional și editorial.

Consiliul a conchis ca în data de 30 iunie să aibe loc o sesiune administrativă, urmând ca anunțul oficial cu privire la reactivarea Agenției să fie făcută de noua conducere. În concluzia prezentată, Președintele consideră că noua conducere a Agenției Masonice trebuie să-și revizuiască politica în plan național și să acorde mai multă atenție spectrului masonic feminin care a cunoscut o puternică diversificare și a suferit (caz singular) o intervenție din partea justiției române în prima jumătate a acestui an. Cred că nu trebuie doar să acordăm atenție, trebuie să arătăm și adevărul. Iar în ceea ce privește spectrul european și internațional consider că a venit momentul unei abordări mai tranșante. Politica de intervenționism adoptată cu puțin timp în urmă necesită nu doar diplomație, ci și incisivitate din partea noii conduceri.

Agenția Masonică va funcționa sub o nouă conducere, având o nouă organigramă și o politică externă diferită. Dacă în ultimii șapte ani o politică soft, restructurarea va necesita aplicarea unei politici hard și o îmbogățire multiculturală și multiritualistică a Corpului Consultativ.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates