joi, 18 februarie 2010

Ce sunt programele masonice ale Agenţiei de Presă Masonică din România?

joi, 18 februarie 2010
Ideea lansării unor astfel de proiecte aparţine Fondatorului APMR, cel care, pentru prima oară în România, a avut ideea de a lansa un program masonic internaţional cu scopul de a promova valorile culturale şi masonice ale ţării noastre.

Primul program a fost lansat pe 11 martie 6009/2009, având ca punct terminus data de 11 martie 6011/2011. Programul Masonic Internaţional "Marele Orient România - O Minune a Europei" a avut ca scop iniţial doar promovarea valorilor masonice şi culturale naţionale. Cu timpul, Fondatorul a realizat că din acest buchet de valori lipseau bogăţiile oferite de natură. Prin urmare, acestuia i se adaugă (chiar dacă foloseşte titlul de Program Masonic Naţional, este doar o parte componentă a primului profam) Romania - The European Land of Fairytales.

Al doilea program a fost Programul Masonic Internaţional "Salvează Planeta" care, spre uimirea şi bucuria noastră, se bucură de un succes foarte mare, chiar mai amre decât primul program. Acesta nu a fost creat pe o perioadă determinată de timp, el urmând a fi încheiat doar printr-un decret.

Ultimul program este Programul Masonic Binaţional "România-Mexic: O Viziune Masonică asupra Bicentenarului Independenţei şi Centenarului Revoluţiei Republicii Mexicane". Aşa cum îi spune şi numele (binaţional), este un program desfăşurat în colaborare cu un partener din alt stat (Mexic), având ca scop promovarea mondială, prin prisma masonică, a celui mai important eveniment celebrat vreodată în istoria Republicii Mexicane. De altfel, acets program este cel mai mare şi cel mai ambiţios realizat vreodată de Agenţia de Presă Masonică din România. Programul se va afla sub directa coordonare a Fratelui Fondator, urmând a fi lansat în luna martie şi a fi încheiat pe 31 decembrie 6010/2010.
 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates