luni, 1 iulie 2013

Delegaţia Supremului Consiliu pentru Spania şi a Corpurilor Filozofice din Zaragoza au vizitat Supremul Consiliu din România

luni, 1 iulie 2013
O delegaţie a Corpurilor Filozofice din Zaragoza, Spania (jurisdicţionate Supremului Consiliu pentru Spania) a vizitat ţara noastră. Delegaţia condusă de Suveranul Mare Inspector General Bonifacio Martín 33º a fost însoţită de Consulul General al României în Zaragoza, Alexandru Ion Steriu, cel care a organizat şi programul de vizite alături de Fraţii din România.


În prima zi a vizitei oficiale, delegaţia a vizitat LC Dimitrie Cantemir Nr. 6 la Palatul Ghica. Cu această ocazie, înainte de deschiderea lucrărilor Supremului Consiliu din România (la care a participat, printre alţii şi Locotenentul Mare Comandor al Armeniei), delegaţia spaniolă a avut o întrevedere cu Suveranul Mare Comandor Constantin Iancu 33º în unul din saloanele palatului.

Cu ocaţia Ţinutei, au fost evocate excelentele relaţii de prietenie şi colaborare dintre Spania şi România la nivelul Ritului Scoţain Antic şi Acceptat, şi a fost exprimată, din partea Suveranului Mare Comandor al României, aprecierea faţă de liderul RSAA al Spaniei, Jesús Soriano 33º, şi faţă de Marele Cancelar al aceluiaşi Corp Filozofic, Nedim Balí 33º. După ceremonie a avut loc o Agapă Fraternă în grădinile palatului Ghica, eveniment la care au participat şi familiile invitaţilor.

Delegaţia a avut ocazia de a cunoaşte istoria, cultura şi gastronomia ţării noastre cu prilejul vizitelor la Palatul Parlamentului, Castelele Peleş şi Pelişor, mai multe muzee şi s-au delectat cu muzica folclorului românesc interpretată de mai mulţi Fraţi din ţara noastră.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates