joi, 13 iunie 2013

Ronald Armbrust Seale 33°, Suveranul Mare Comandor al Supremului Consiliu (Mamă al Lumii) pentru Jurisdicţia de Sud a Statelor Unite ale Americii, un deceniu în fruntea Ritului Scoţian Antic şi Acceptat

joi, 13 iunie 2013
Ronald Armbrust Seale 33° a fost instalat Mare Comandor pe 7 octombrie 2003, anul acesta împlinindu-se un deceniu de când ocupă cea mai importantă funcţie din cadrul Ritului Scoţian Antic şi Acceptat. A fost Locotenent Mare Comandor al lui C. Fred Kleinknecht, cel care l-a şi instalat în cadrul "Sesiunii Executive" din 7 octombrie 2003.


Ronny Seale (născut pe 24 iunie 1948) a absolvit Universitatea de Stat din Louisiana în 1970.Actualul lider al RSAA de la Washington este membru al Primei Biserici Metodiste Unite din Baton Rouge, unde a activat mai bine de 30 de ani ca profesor pentru tineri şi adulţi în cadrul "Şcolii de Duminică".

Călători masonică şi-a început-o în 1962. A devenit Maestru Mason în anul 1969 în Loja East Gate Nr. 452 din Baton Rouge. A fost ales Venerabil al aceleiaşi Loji în anul 1988 şi a devenit membru al Comisiei de Lege şi Jurisprudenţă al Marii Loji din Louisiana.

În anul 1977 a fost numit şi decorat Comandor Cavaler al Curţii de Onoare, iar în 1993 a fost încoronat Suveran Mare Inspector General de Onoare al Supremului Consiliu pentru Jurisdicţia de Sud a Statelor Unite ale Americii.

În prezent, R. Seale ocupă funcţia de Suveran Mare Comandor, fiind pe deplin angajat în politica de deschidere a Supremului Consiliu de la Washington către societatea civilă, în programul de restaurare al Mausoleului Masonic din Washington etc.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates