miercuri, 5 septembrie 2012

Masoneria din Portugalia este zguduită de un nou scandal de proporţii: numele a 1.438 de Masoni a fost divulgat pe internet

miercuri, 5 septembrie 2012

Aflată într-o criză masonică fără precedent în secolul al XXI-lea, Portugalia este zguduită de un nou scandal de proporţii masonice. Dacă în urmă cu doar câteva luni de zile războiul dintre presă şi politicieni şi masoni căpăta proporţii naţionale şi internaţionale, iar apoi scandalul dintre Marele Orient şi Marea Lojă depăşeau limita bunul simţ masonic, astăzi un nou cutremur zgudiue scena masonică portugheză.


Este vorba despre divulgarea a 1.438 de nume ale Francmasonilor care fac parte din Loja Ocidente (Occident), aflată sub Obedienţa Marelui Orient Lusitanian, cea mai numeroasă organizaţie masonică din Portugalia.

Marele Maestru din Trecut al GOL a declarat că acest eveniment va produce o mare panică printre Fraţi şi că este profund preocupat de implicaţiile acestui lucru. de asemenea, Reis a spus că o asemenea scurgere de informaţii fără precedent se poate datora imixtiunii în sistemul informatic al bazei de date.


 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates